Кількість
|
Вартість
|
||
|
Нержавіючий посуд зарекомендував себе як один із найнадійніших і практичних помічників на кухні.
У якісному посуді процес приготування їжі приносить одне задоволення.
Основна перевага нержавіючого посуду в товстому капсульному дні рівномірно розподіляє тепло.
Цей набір оснащений прозорими кришками з паровим відведенням, що підходить для готування їжі в різному обсязі.
Набір виготовлений із високоякісної нержавіючої сталі не окислюється та не іржавіє, швидко нагрівається довго та тримає температуру.
Відмінно підійде для тривалого користування, стане гарним подарунком на будь-яке свято.
Практичність та довговічність якість та надійність є основними переваги нержавіючого посуду.
особливості:
Термоакумулююче дно, що не деформується;
Капсульне дно забезпечує рівномірну теплопровідність;
Швидкий розподіл та тривале утримання тепла, їжа не пригорає
Клепані ручки з нержавіючої сталі, що не нагріваються, срібний колір;
Придатний для всіх джерел тепла, включаючи індукційні плити;
Прозорі кришки – термостійке скло з отвором для виходу пари;
Можна мити в посудомийній машині;
Легко чиститься;
Довгий термін служби
Комплектація:
Ківш із термостійкою скляною кришкою 2 л.
Каструля із термостійкою скляною кришкою 2 л.
Каструля із термостійкою скляною кришкою 3 л.
Каструля із термостійкою скляною кришкою 4 л.
Чайник: 2 л
Сковорода із термостійкою скляною кришкою 3,4л.
Скляні термостійкі кришки
Упаковка.
Основні рекомендації для посуду із нержавіючої сталі.
1. Перед миття посуду необхідно дати їй охолонути нержавіюча сталь не любить великих перепадів температур.
2. Категорично не рекомендується використання металевих твердих щіток, губок, абразивних речовин для миття.
3. Не зберігати приготовану їжу у посуді довго. Так як внутрішній шар може пошкодитися через вплив солей та кислот.
4. При появі на посуді корозійних плям, веселок, необхідно перевірити воду на наявність у ній мінеральних речовин металів та домішок.
5. Нержавіючий посуд уразливий до неякісної води. Продавець не несе відповідальності за якість води під час готування.